Ontwikkelen van een bedrijfsstrategie

Je heb een droom van een eigen bedrijf en je ziet voor je hoe die zou willen bereiken. Dan kom je in de werkelijke wereld waar het veelal gaat over vraag en aanbod. Hoe pak je het aan om (nieuwe) klanten en opdrachten te realiseren? Soms is maar net kostendekkend en weet je nauwelijks hoe je de eindjes aan elkaar moet knopen laat staan om je activiteiten uit te breiden en innovaties toe te passen. Als dat wel allemaal lukt en je bent succesvol wil je graag wel je activiteiten uitbreiden maar heb je personeel nodig of je huidige medewerkers moeten worden bijgeschoold. Daarnaast is een ISO9001 zeer wenselijk. Hoe doe je dat allemaal en waar loop je allemaal tegenaan?

Hoe krijg je meer focus waardoor je scherp krijgt waar je naar toe wil met je bedrijf?

Je beste bedrijfsstrategie krijg je door vanuit je droom een heldere visie en missie te bepalen. Dit is een proces waar je in eerste instantie doorheen moet om de koers en feitelijk ook je opdracht te bepalen. Waar wil je jezelf op toeleggen? Wat is je niche of markt? Wat maakt je onderscheidend? Waar wil je staan over 5 jaar? Wat heb ik daarvoor allemaal nodig? Hebben we wel op dit moment de juiste medewerkers? Je krijgt stabiliteit en rust als je weet waar je naar toe wil met je onderneming.

We kunnen hierin samenwerken en de juiste stappen maken

We maken als eerste en SWOT-analyse waarin we de sterkte en zwakke punten benoemen van je bedrijf. Daarna gaan we onderzoeken waar mogelijke externe en interne kansen liggen en welke bedreigen er zijn. Hierbij ontwikkelen we tegelijk nieuwe ideeën en je strategie voor de toekomst. Ook krijg je door je SWOT meer inzicht in je bedrijf en daardoor ook meer grip. Ik daag je graag hierin uit en help je door het denkproces, zodat alles helder wordt en je een doorkijk kunt maken naar de toekomst.

Wil je met mij samen aan de slag neem stuur dan onderstaande bericht, we nemen dan zo snel mogelijk contact op.

 

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.

 

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt!

 

www.meyercoachingenconsulting.nl

februari 2019