Ervaringen

 • 16 december 2018
  Ik heb je ervaren als een zeer betrokken en empathische coach. Met je warme persoonlijkheid ben je in staat iemand volledig op zijn gemak te stellen en een goede connectie te maken. In een interventiesessie (PMA) wist je mij met je fijngevoelige aanpak moeiteloos door de diepste emotionele lagen te loodsen waardoor ik tot bevrijdende inzichten kwam. Dat was een mooie louterende en vervullende ervaring. 
  Met vriendelijke groet, Martine
 • 15 februari 2019
  Mijn probleem bleek terug te gaan tot in mijn jeugd. Mooi zoals je die aanpakte. Er waren wel een aantal sessies voor nodig voordat ik bij de bron kon komen waar mijn blokkade vandaag kwam. Met Mind Eye Power die je gebruikte gaf mij uiteindelijk  een soort van bevrijding. Door jouw relaxte aanpak voelde ik mij vrij om alles te vertellen. Nogmaals bedankt voor je hulp.
  Groet Jaap van den Ende
 • 31 mei 2019
  Wat fijn dat wij bij jou terecht konden om onze relatie te helpen beter te maken. Het was best een pittige spiegel die je ons deed voorhouden. Na twee sessies hadden we door waar het eigenlijk in zat dat we elkaar niet meer begrepen. Bedankt dat je er voor ons was en ook met onze emotie bij jou terecht konden.
  Groet Els en Jaap
 • 21 juni 2019
  Gerard heb ik ervaren als een no-nonsense coach met oog voor het individu. Gerard past zijn methodiek en ondersteuning aan,naar de omstandigheden. Op een coachende manier stuurt Gerard aan op zelfontwikkeling en zelfinzicht.
  Groet Matthieu

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.