Interimmanagement

Interimmanagement een echte hulp?

Als interimmanager in het onderwijs word ik regelmatig ingeschakeld wanneer er sprake is van teamproblematiek. Als interimmanager ben ik in staat om niet alleen de pijnpunten te herkennen, maar ook om de benodigde veranderingen in gang te zetten. Mijn sociale vaardigheden, zoals goed kunnen luisteren en humorvol kunnen reageren, spelen daarbij een belangrijke rol. Mijn doel is altijd om het team weer in een positieve flow te brengen en hen verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun eigen groei en ontwikkeling.

Als interimmanager leg ik een stevig fundament en draag ik bij aan de toekomst van onderwijsorganisaties. Dit doe ik vanuit een onderwijskundig leiderschapsperspectief. Ik ben ervan overtuigd dat elk talent een excellente leeromgeving verdient die uitdaagt en verbindt.

Als directeur/onderwijsmanager ben ik inzetbaar op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Of het nu gaat om tijdelijke vervanging, veranderprocessen, het versterken van teams of onderwijsvernieuwing, ik kan het allemaal aan. Mijn brede ervaring stelt mij in staat om effectieve oplossingen te bieden en samen te werken aan de verbetering en vernieuwing van het onderwijs.

Ik ben gepassioneerd en gedreven om het onderwijs naar een hoger niveau te tillen en om te zorgen dat elke leerling de best mogelijke leerervaring krijgt. Als interimmanager in het onderwijs heb ik de mogelijkheid om deze visie in praktijk te brengen en een blijvende impact te hebben op onderwijsorganisaties en de mensen die erbij betrokken zijn.

Graag ga ik met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe ik als interimmanager een waardevolle bijdrage kan leveren aan uw onderwijsorganisatie.

 

Waar ben ik op inzetbaar?
  • Interim onderwijsmanagement:
    Tijdelijke vervanging in de rol van directeur, opleidings- of onderwijsmanager of teamleider.
  • Co-management:
    Het zijn van een klankbord voor, en het bieden van de gewenste ondersteuning aan teams, beginnende leidinggevenden, of zittende leidinggevenden ten behoeve van hun professionele of persoonlijke ontwikkeling.
  • Onderwijsprojecten:
    Projectmatige implementatie van een veranderproces of onderwijsvernieuwing.