Kennis maken?

Profiel

Mijn naam is drs. Gerard Meyer en ik geloof sterk in een coachende leiderschapsstijl die gebaseerd is op zelfontwikkeling en eigenaarschap van medewerkers. Met mijn natuurlijke confrontatie en doortastende aanpak weet ik vaak gedragen oplossingen te vinden voor ogenschijnlijk onoplosbare uitdagingen in organisaties.

Mijn innovatieve kijk op diverse processen draagt bij aan het versterken van managers en teams, zodat zij zich kunnen ontwikkelen in hun managementstijlen en teams zelf organiserend kunnen worden. Voor mij staat het individu altijd centraal, en het winnen van vertrouwen is van essentieel belang voor het slagen van elke opdracht.

De laatste jaren heb ik enorm veel plezier ervaren in het coachen van zowel managers als medewerkers binnen bedrijven en organisaties. Ik heb met veel enthousiasme diverse opleidingen en certificeringen gevolgd, waardoor mijn gereedschapskist goed gevuld is. Deze ervaring en kennis hebben bijgedragen aan mijn succes als coach en in mijn interim werk.

Het geeft mij enorm veel voldoening om anderen te ondersteunen bij hun persoonlijke en professionele groei. Ik geloof dat ieder individu het potentieel heeft om te groeien en te excelleren, en mijn rol als coach is om dit potentieel te helpen ontdekken en benutten. Ik werk graag samen met mijn cliënten om hen te begeleiden op hun unieke pad naar succes.

Als coach streef ik naar een positieve en inspirerende omgeving waarin mensen zich veilig voelen om zichzelf te zijn en open te staan voor groei. Door effectieve communicatie, empathie en het stellen van de juiste vragen creëer ik een sfeer waarin nieuwe inzichten kunnen ontstaan en verandering mogelijk wordt.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn ervaring, kennis en passie voor coaching een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan uw organisatie. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en bij te dragen aan het succes en de groei van uw managers en medewerkers.

 

Meer over Gerard

Graag stel ik mij persoonlijk aan je voor. Mijn naam is Gerard Meyer en ik help je bij het formuleren van je plannen en strategie, het meten van de bedrijfsresultaten en het analyseren van risico’s. Het zorgt ervoor dat je met vertrouwen de toekomst tegemoet kan zien en jij meer focus krijgt en meer rust.

Mijn kwaliteiten:
  • No nonsens, recht door zee
  • Flexibel, resultaatgericht
  • Zet mensen aan tot grotere prestaties
  • Kom snel tot de kern van het probleem
  • Sterk in het werken met mensen en coachen van teams
  • Unieke combinatie van technische, financiële en operationele kennis

 

Werkervaring:

General manager B&F Holding
Directeur B&F IT Services BV
Directeur Datapos Benelux BV
Directeur ETAM Computers
Directeur ETAM services
Diverse directie- en interimfuncties in met name het MBO technisch beroepsonderwijs (ROC’s)
Diverse projecten in Zuid-Holland
Diverse voorzittersrollen bedrijvenplatformen en samenwerkingsverbanden (oa. paritaire cie Kenterq, MBOraad, Marktsegment matelektro)

 

Opleidingen:

HBO Energietechniek
Pedagogische aantekening
Master Onderwijswetenschappen
Leergang Excellent leiderschap
TIAS Nimbas, Passie voor onderwijs
RSM, Research and Development Management
Debatteren om te winnen en kunst van overtuigen

 

Effortless coaching
(Nederlandse Orde van Beroepscode onder nummer 150903-VP-044)

Mind Eye Power practitioner ook wel MDR (SRVB, SKB, KTNO geaccrediteerd)